For tiden er det full fart

For tiden er det full fart, med mye båter og en forsiktig optimisme blant kystflåten.

På «ny slippen» har vi «Hellodden» fra Sørvågen, her har vi en omfattende jobb med montering av nytt vacum pumpe anlegg. Slingrekjølene blir fornyet og skute sider og bunn får seg  ett strøk maling.

Inne i slipp hallen har vi hatt, blant annet «Reinefangst» fra Reine for klassing, bunnsmøring, maling av skute sider og rorhus  og vi har bygd om en notbinge.

Redningsselskapet har hatt 2 redningsskøyter liggende hos oss en tid, «Skomvær 3» og «Ruth Oppsal». Her har vi  størst  jobb ombord på «Skomvær 3» med hoved klassing og omprofilering/maling.

«Sommarøyværing» fra Værøy har vært inne for reparasjon/utbedring av lense brønner og utbedring/utskifting av skrog.

«Vestværing» fra Skjervøy er en båt som har hatt opphold hos oss i en lengre periode, i vår var den inne for hovedklasse og nå er den på besøk igjen for skifte av generator/hjelpemotor.

«Trinto» til Åge Sivertsen er en av våre faste kunder, de har nylig vært innom ny slippen for bunnsmøring/maling . En annen av våre faste kunder er Willassen fra Digermulen, med sine 2 båter «Hanna W» og «Willassen senior». Disse båtene er innom jevnlig, og nå sist var det «Hanna W» som var oppe til bunnsmøring/maling.

 

Ellers har vi flere båter som venter på ledig slipp plass, resten av året ser bra ut så får vi se hva vinteren bringer med seg av fiske priser og ikke minst fisk :-)

SAM_0003 (2)

SAM_0095

SAM_0008SAM_0011SAM_0096